Huiszuivering

Energetische huiszuivering is de techniek van het nemen van verstorende energieën en deze om te zetten in energieën die helend en nuttig zijn.

We hebben allemaal de ervaring gehad van het betreden van een huis of bedrijf en meteen het gevoel hebben dat we er niet willen zijn... en natuurlijk de tegenovergestelde ervaring van het zich direct comfortabel en gevoed voelen door een ruimte en er willen zijn.

Wat als je altijd gelijk hebt of een ruimte emotioneel of fysiek gezond is voor jou? Wat als de energie van een ruimte "gefixeerd" zou kunnen zijn als het slecht aanvoelt, en verbeterd zou kunnen worden als het al goed aanvoelt? Hoe zou dat van invloed zijn op uw gezondheid, uw relaties, en als het een commerciële ruimte is, uw bedrijf?

Alles is energie, overal zit energie, en energie kan blijven hangen in ruimtes door 1001 redenen. Als het om positieve energie gaat is er natuurlijk niks aan de hand en zal jij jezelf alleen maar goed voelen. Hetzelfde geldt voor je huis, ruimtes en kamers. Het wordt echter een ander verhaal als de energie verstoord is. Het is daarom belangrijk om nare energieën en eventuele entiteiten uit je huis te verwijderen, deze kunnen namelijk vele (lichamelijke) klachten veroorzaken waarvan je nooit had verwacht dat die daarvan afkomstig waren. Denk aan vermoeidheid, een gespannen gevoel, een sterk gevoel dat er iets niet klopt in huis, veel nare dromen, rillingen of het constant koud hebben (misschien specifiek in bepaalde ruimtes. Ook kunnen zij blokkades veroorzaken, waardoor dingen in jouw leven, of die van andere personen in het huis, anders uitpakken dan ze normaliter gedaan hadden. Als het huis energetisch gezuiverd is, komt de energie in je huis weer in balans en kan de energie positief voor je werken.

Alle huiszuiveringen worden door ons beiden gedaan, met twee personen gaan we meer zien. We werken nauw samen bij het uitvoeren van de zuivering.

Prijs

We rekenen  2 tot 3 uur aanwezig te zijn in het huis. De kosten worden vooraf in overleg bepaald.
Basistarief is 200 euro voor een reguliere woning.

Een huiszuivering (a.d.h.v. foto’s)  op afstand kost 100 euro.