Acces Consciousness Bars

Access Bars is een zachte, hands-on modaliteit die werd geïntroduceerd door Gary Douglas in de vroege jaren negentig. Het bestaat uit 32 energiebanen die door en rondom je hoofd lopen. Deze bars verbinden zich op specifieke "bars-punten" en komen overeen met verschillende gebieden en aspecten van het leven. Tijdens een Access Bars sessie raakt een practitioner deze punten voorzichtig aan om de elektromagnetische lading van alle gedachten, ideeën, houdingen, beslissingen en overtuigingen die je mogelijk hebben beperkt in de betreffende levensgebieden los te laten.

Vandaag de dag wordt Access Bars in meer dan 170 landen over de hele wereld gebruikt als een krachtig en praktisch hulpmiddel door families, scholen, bedrijven, atleten, in gevangenissen, door psychologen, kunstenaars en vele anderen.

Het is ook belangrijk om op te merken dat de Access Bars geen vervanging is voor conventionele medische of psychologische diensten, maar dat er in plaats daarvan gewerkt moet worden met aanvulling.

Een access Bars sessie duurt ongeveer een uur.

Een accesbars sessie met intakegesprek, reading en of clearing duurt ongeveer anderhalf uur. ( De eerste keer dat je een sessie boekt is dit zeker aan te raden).

Prijs: 50 euro

Meer info of een afspraak? Vul het formulier in