Over Mytica

Over Sonja

Het leven van Sonja is van jongs af aan verweven met spiritualiteit. Van haar moeder leerde ze hoe je met een spel kaarten de toekomst kon inzien, een kwaaltje kon genezen met kruiden en energie via handen door kon geven. Ze voelde als er iets te gebeuren stond en kreeg regelmatig boodschappen door van haar gidsen.
Wat voor haar als vanzelfsprekend was, werd door haar leeftijdsgenoten als raar beschouwd. Ze voelde zich ook altijd anders dan de andere kinderen op school en sloot zich dikwijls af. Waarom dacht zij toch zo anders dan die andere kinderen?
Sonja ging dus al vlug op zoek naar antwoorden want ze wou toch zo graag weten hoe alles in elkaar zat. Op dertienjarige leeftijd begon ze reeds boeken te lezen waarvoor ze in feite nog te jong was zoals bijvoorbeeld Herman Hesse en Carlos Castaneda. Via deze boeken maakte ze kennis met de wondermooie wereld van het Trancereizen en healen. Sinds dan was het hek van de dam.
Haar honger naar kennis was zo groot, het moest gewoon gevoed worden, dus bleef ze zoeken. Ze wist dat dit haar pad was. Ze besloot dat ze meer moest weten en koos voor een beroep waar ze heel veel reisde en kennismaakte met andere culturen en geloofsovertuigingen. Hoe mooi was het toch te zien dat de mensen overal in de wereld een eigen religie hadden, een eigen healingsmethode. Wat haar vooral opviel was dat ze overal met kruiden, stenen en geometrie werkten. In feite was, waar ook ter wereld, de basis hetzelfde. Ze werkten allemaal met universele energie, ki, prana, Chi of levenskracht.

Haar ontdekkingsreis naar haar eigen levenspad werd alsmaar boeiender. Zo kwam ze op een bepaald moment in aanraking met Wicca, oh wat klonk dit toch heerlijk mysterieus. Het raakte haar zo diep dat ze besliste om lid te worden van een “coven”. Daar leerde ze de geheime kracht van de magie en ja, die is wondermooi. Zo mooi en zuiver dat ze besloot die kracht in haar eigen leven te implementeren. Met de nodige resultaten als gevolg.
In haar tijd in de coven leerde ze ook de basis van de tools die je in je leven meekrijgt. Chakra’s, meridianen, elementen, mudra’s, yoga etc. Via de yoga kwam ze in aanraking met de Auyrveda, kon ook bijna niet anders. Hadden we dit vak maar op school gekregen!
Met volle passie, overtuiging en interesse observeerde ze alles wat op haar pad kwam. Wat voordien onzichtbaar was, werd nu plots steeds duidelijker. Ze begreep waar ze naartoe wou in het leven en dit gaf haar een ongelooflijk goed gevoel. Al de antwoorden waar ze sinds haar jeugd op zoek naar was kwamen geleidelijk aan naar de oppervlakte. Waar ze vroeger dacht dat die antwoorden buiten haarzelf te vinden waren, werd het plots duidelijk dat alle antwoorden reeds in haar zaten, ze was gewoon vergeten te luisteren.

Daarna volgde ze nog talrijke cursussen om zich te verder verdiepen in de kracht van het Healen waaronder Reiki. Sonja is practionioner 2de graad in de Mikao Usui traditie. Voor een afspraak surf naar www.puur-reiki.be.
V
oor haar is andere mensen bijstaan in hun zoektocht een van de mooiste dingen in het leven.
Wil je ook net als Sonja, ervaren wat voor moois het leven eigenlijk in petto heeft, neem dan snel contact op. Sonja zal je meenemen naar de diepste roerselen van je ziel, je zal zien het wordt een wonderbaarlijke reis. Alle kennis die ze in haar leven heeft opgedaan wil ze nu graag ook met jullie delen. Haar workshops zijn origineel, gevarieerd, leerrijk. Bovendien wordt theorie steeds met praktijk afgewisseld. Dus wacht niet langer, geef dit cadeau aan jezelf, want iedereen verdient het om zijn ware ik te vinden

 

Over Maris

Was er werkelijk zoiets als magie, was er echt meer? Deze vragen bleven steeds terugkomen. Er was maar één oplossing en dus startte ze haar zoektocht en werd ze al gauw ingewijd in de mooie wereld van magie en rituelen. Leergierig als ze is blijft haar honger naar kennis steeds aangewakkerd.

Op een dag in de mooie streek van Wéris kreeg ze een hele duidelijke bevestiging dat ze met haar handen moest werken. Het  werd haar vlug duidelijk toen Reiki op haar pad kwam. Ja dit was haar weg , zoiets had ze nog nooit gevoeld. Wat deed die Reiki toch allemaal met haar, wat veranderde haar leven door reiki op zichzelf toe te passen. Dit moest ze naar de wereld uitdragen. Iedereen moest dit leren kennen, dit is een kennis die niet verborgen mocht blijven. Ondertussen  behaalde Mireille haar 2de graad als practitioner in de Mikao Usui traditie. Voor een reiki afspraak met Mireille surf naar www.reikimaris.be .

Samen met Sonja richtte Maris Mytica op met doel hun gezamenlijke kennis uit te dragen naar de wereld. Ze bezit die mooie gave om het beste in iemand naar boven te halen! In haar workshops gooit Mireille dan ook alles in de ring om haar studenten te begeleiden op hun mooie reis naar zelfontplooiing. Ben ook jij benieuwd naar wie je mooie innerlijke zelf eigenlijk is, kom het ontdekken in haar mooie workshops.