Crystal Energy Healing

Een crystal healing met mij is een 90 minuten durend gepersonaliseerd energieritueel waarin ik inzoem op jouw energiedisbalansen. Met deze informatie als basis kies ik intuïtief helende kristallen uit die ik gebruik om je energie te verbeteren. We starten de sessie met het checken van de huidige energie flow in jouw chakras. Hierna gronden we onszelf met een super relaxte geleide meditatie. Vervolgens ga je lekker liggen op mijn massagetafel waar ik je gekleed behandel door kristallen op je lichaam te leggen en hun werking met reiki te versterken. Soms raad ik je ook een combinatie van kristallen aan om thuis verder mee te werken aan je heling.

Het combineren van Kristallen en Reiki is een krachtig hulpmiddel om energie te concentreren op een bepaald aspect van je leven, delen van het lichaam, emoties, maar ook ten dienste van het verleden, het heden en de toekomst. Geweldig voor angst, depressie, trauma's, herinneringen aan het leven in het verleden, genezing van chirurgie of verwondingen, evenals hartzeer en verdriet.

Het is ook belangrijk om op te merken dat Crystal energy healing geen vervanging is voor conventionele medische of psychologische diensten, maar een aanvulling.

 

Prijs: 65 euro

 

Meer info of een afspraak? Vul het formulier in