Sjamanistiche healing

Het Sjamanisme is de oudste spirituele en genezingspraktijk die de mens kent. In feite gaan het sjamanisme en de sjamanistische genezing terug tot meer dan 100.000 jaar geleden en zijn ze over de hele wereld beoefend - ruim voordat onze huidige communicatietechnologieën mogelijk waren.

In het sjamanistische perspectief kan ware genezing - spirituele genezing - niet op fysiek niveau plaatsvinden. Genezing betekent terugkeren naar heelheid, en terugkeren naar heelheid is puur een inside job. Geestelijke genezing richt zich op de wortel - de spirituele - problemen die ongemak veroorzaken.

Het is belangrijk om op te merken dat sjamanen geloven dat ondanks hun grote toegankelijkheid tot het geestenrijk, alle genezing zelfhelend is. Een sjamanistische genezer weet hoe hij de energie van het lichaam van een ander moet bewegen en manipuleren en kan wijsheid doorgeven vanuit het geestenrijk, maar ware genezing moet plaatsvinden binnen de geest van het individu.

Met andere woorden, een persoon moet bereid en klaar zijn om de volledige verantwoordelijkheid voor zijn of haar eigen genezing op zich te nemen - er is geen magische pil die buiten zijn of haar spirituele lichaam ligt. Een sjamaan kan een uitstekende leraar zijn, maar zal niet alle antwoorden geven. Het is ook belangrijk om op te merken dat de sjamanistische genezing geen vervanging is voor conventionele medische of psychologische diensten, maar dat er in plaats daarvan gewerkt moet worden met aanvulling.

Hoewel het een oude praktijk is, wenden steeds meer mensen zich tot de sjamanen om hun welzijn te ondersteunen.

Aangezien sjamanistische genezers in bijna alle culturen bestaan, kunnen hun exacte gewoontes variëren, maar de essentie van wat ze doen blijft hetzelfde. Ze treden op als tussenpersoon, door samen te smelten met het geestenrijk en zich te verbinden met het helpen van geesten om energieën en wijsheid te kanaliseren om zo te helpen bij de genezing binnen de individuen op deze dimensie.

Gedurende een sjamanistische genezingsceremonie ga ik voor jou op een sjamanistische reis om deze energie en informatie op te halen - dat is de kern van een genezingssessie. Ook verricht ik energiewerk om de effecten van de reis te integreren, blokkades op te sporen en op te heffen, en het vermogen van het lichaam om te genezen te vergroten.

Een sjamanistische haelingsessie duurt ongeveer een uur.

Meer info of een afspraak? Vul het formulier in